Kedves leendő Ügyfelünk!

A következő sorokban szeretnénk meggyőzni Önt, hogy miért is válassza a mi szolgáltatásunkat, ellenben más szervizekkel!

Első sorban szeretnénk megkönnyíteni az Ön dolgát, ezért egy olyan oldalt szerkesztettünk, ahol Ön könnyen kapcsolatba léphet velünk, szervizünk honlapja egyszerű, áttekinthető és ha minden jól ment még ízléses is, nincs is más dolga mint a jobb oldalon található üzenő ablakot kitölteni, s mi hamarosan keressük is Önt!

Amennyiben nem ilyen sürgős a kapcsolatteremtés, javasoljuk használja a HIBABEJELENTÉS menünket. Ezen az oldalon megadhat minden fontos információt, a készüléke típusától egészen az észlelt hiba természetéig, majd megjelölheti milyen időpont lenne alkalmas az Ön számára, hogy hiányolt mosogatógépét ismét üzembe állítsuk! Természetesen ebben az esetben is megkeressük Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén, hogy megerősítsük az Ön rendelését!

Amennyiben az Ön kényelmét az biztosítja, hívja telefonszámunkat, ahol részletesen megbeszélheti kollegánkkal, hogyan tudjuk kiszolgálni az Ön elképzelését a javításra vonatkozólag!

Szervizünk bármely típusú mosogatógépe javítását vállalja, szerelőink tökéletes biztonsággal nyúlnak bele bármilyen régi vagy új, általános esetleg ritka készülékbe. A Magyarországon forgalmazott összes márka képviselőjével jó kapcsolatot ápolunk. Így az Ön meghibásodott mosogatógépéhez gyorsan, jó minőségben tudunk alkatrészt biztosítani, egyenesen a gyártó raktárkészletéből! Természetesen minimum egy év garanciával, amit sok esetben még a márkaszervizek sem biztosítanak!

Túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy belefásultan, érdektelenül nyúljunk hibás gépéhez és túl régi „motorosok” ahhoz hogy kifogjon rajtunk egy látszólag nehéz hiba! Nem szeretjük feladni, bármily nagy is a kihívás, megoldjuk, hiszen az ilyen mosogatógép hibák szolgálnak számunkra is további tapasztalatszerzéssel!

Budapest területén, valóban ingyenes kiszállással szeretnénk Önöket arra késztetni, adjanak lehetőséget számunkra, hogy az üres szavakból, az Ön számára értékes, igényes és precíz munka váljon!

Hibabejelentés

Az Ön neve:

E-mail címe:

 

Telefonszáma:

 
Üzenet: